چرا بايد ناشتا و با معده خالي سير بخوريم؟ با مجله دلتا همراه باشيد.
روز خود را به جاي خوردن قرص با يک حبه سير شروع کنيد.
خوردن سير به عنوان چاشني هر غذا يا استفاده از آن در انواع ترشيها خواص زيادي براي بدن دارد اما چرا بايد سير را به صورت ناشتا بخوريم؟ با صفحه سلامتي مجله دلتا همراه باشيد.
مطالعات دانشمندان نشان ميدهد که اگر سير با معده خالي و ناشتا خورده شود، درست مثل يک آنتيبيوتيک طبيعي عمل ميکند. سير حاوي آليسين است که اثر ضد باکتريايي قوي دارد و ميتواند عفونت را درمان کند. خوردن سير با شکم خالي براي پيشگيري و درمان بيماريهاي مختلف بسيار مؤثر است.
خوردن اين ماده به صورت ناشتا، به عملکرد مناسب کبد و مثانه کمک ميکند و براي مشکلات شکم مانند اسهال هم مؤثر است. اشتها و هضم را تحريک کرده و از اسيد معده که معمولا در زمان عصبانيت ترشح ميشود، جلوگيري ميکند.
خوردن سير در شروع صبح و به صورت ناشتا باعث تحريک اشتها و بهبود عملکرد هضم ميشود. چنانچه دستگاه گوارش شما راحت و روان کار کند؛ اين مسئله به افزايش سوخت و ساز بدن و لاغري هم کمک ميکند.
سير براي درمان بيماريهاي مختلف مربوط به اعصاب و روان هم مفيد است. مطالعات نشان ميدهند که خوردن سير با معده خالي درماني مؤثر براي افرادي است که از مشکلات عصبي رنج ميبرند.
زماني که صحبت از فوايد خوردن سير با شکم خالي ميشود، افراد نميتوانند ويژگي پاکسازي خون را در نظر نگيرند. اگر عادت به خوردن يک حبه سير روزانه داريد، ميزان کلسترول بد در خون شما کاهش مييابد.
سير را با کمک يک ليوان آب قورت دهيد. از آنجا که سير مزه تندي دارد، جويدن آن ممکن است کمي ناخوشايند باشد؛ بنابراين توصيه ميشود که يک تکه کوچک از آن را با آب بخوريد. شروع روز با خوردن سير و آب ولرم ميتواند سوخت و ساز و متابوليسم بدن را تغيير دهد.
هميشه نبايد يک صبح دلانگيز را با خوردن يک فنجان چاي شروع کرد، گاهي اوقات، ميتوان انواع معجونهاي گياهي مثل معجون سير و عسل را جايگزين کرد.
در حقيقت، سير و عسل به صورت جداگانه هر يک خواص فراواني را براي سلامتي دارند اما شما ميتوانيد با ترکيب سير و عسل، يک معجون پرخاصيت و جادويي داشته باشيد؛ از اين ترکيب ميتوان براي مبارزه با سرماخوردگي و آنفلوآنزا، سمزدايي بدن، تقويت سيستم ايمني و بسياري موارد ديگر استفاده کرد.
از ديگر خواص دارويي آن ميتوان به خاصيت ضد التهابي، درمان بيماريهاي مزمن و عفونت اشاره کرد؛ البته بسياري از خواص آن، به دليل وجود آليسين است که يک ترکيب فعال است که به کنترل سطح کلسترول بالا، فشار خون و ساير شرايط مرتبط با سيستم قلبي – عروقي کمک ميکند.
حبههاي سير را به قطعههاي کوچکي خرد کنيد يا آن را با يک دستگاه سير خردکن فشار دهيد. عسل را داخل ظرف شيشهاي بريزيد و با سير هم بزنيد، در آن را ببنديد و به مدت يک هفته در مکان تاريک قرار دهيد؛ پس از اين زمان، شربت غني و سالمي خواهيد داشت؛ نوش جان!
سير ترشي! شايد شنيدن نامش هم شما را فراري بدهد؛ البته بايد بدانيد که اين چاشني خوشمزه خواص زيادي براي بدن دارد؛ پس اگر طرفدار اين چاشني هستيد، مراقب بوي بد آن به خصوص در مکانهاي عمومي باشيد.
بدن انسان براي سوخت و ساز بهتر و حذف چربيهاي مضر نياز به مصرف ترشيجات دارد.
وجود آنتياکسيدانهاي مفيد و ديگر مواد معدني و نيز ويتامينهاي موجود در سير ترشي به افزايش سوخت و ساز بدن و لاغري کمک زيادي ميکند.
با وجود اين، بهتر است به منظور رسيدن به لاغري، اين چاشني مفيد را در کنار يک برنامه غذايي سالم و در حد اعتدال مصرف کرد؛ زيرا مصرف بيش از اندازه آن نيز مشکلات و عوارضي را در پي خواهد داشت.
از نظر طب سنتي، سير ترشي خواصي چون بازکنندگي عروق قلبي، اشتهاآوري، صافکننده خون، بهبود در عملکرد سيستم گوارش و … دارد.
تاکنون، عوارض خاصي براي مصرف سير ترشي در زمان حاملگي گزارش نشده است؛ زيرا سير و سرکه در دوران بارداري دو نوع خوراکي بيخطر به حساب ميآيند.
همچنين بررسيها نشان داده است که مادراني که در طول بارداري خود سير را چه به صورت خام و چه به صورت ترشي آن مصرف کردهاند، از نظر سيستم ايمني در سطح بالاتري قرار گرفتهاند و سلامت و وزن جنين آنها نيز بهبودي بيشتري نسبت به ديگر مادران داشته است.
کندر فقط خوراک باهوش ها نيست!(+ويدئو)
درباره این سایت